ASICS EMEA Headquarters

With its new EMEA headquarters near Amsterdam, the world-famous sports and lifestyle brand ASICS has created a future-proof workspace for its employees. The design of the building by Powerhouse Company, in partnership with RED Company, features an efficient and flexible lay-out with an integration of the latest health and sustainability standards. In particular the atrium, which functions as an informal meeting place and public exhibition space, aims to promote a healthy indoor climate and physical activity through the use of environmentally friendly materials, natural light and open staircases. Solid MOSO bamboo beams and panels cover walls and stair cases in addition to the MOSO Bamboo Supreme flooring. As well as being sustainable and healthy material choices, these products also create a warm, natural and inviting atmosphere. The sustainability efforts of ASICS were rewarded with the WELL Gold and LEED Gold certifications.

 

Projectista
Powerhouse Company
Localização
Hoofddorp, The Netherlands
Awards
LEED Gold
WELL Gold
Critérios dos produtos
Painéis & Folha Viga Maciça
Critérios do projecto
Pavimento Paredes