Het Gelders Huis

Chalet at Gaustatoppen

MM25 Office

Chalet at Gaustatoppen

Located in Gaustatoppen, one of Norway's most beautiful nature parks, this chalet offers a stunning panoramic view of the surrounding mountain scenery. The design of the cabin is very light and spacious, connecting natural materials with modern technology like remote heat and electricity controls. Only materials with the highest quality have been selected with great care and attention has been paid to the smallest detail. One example is the custom made bamboo chair. The countertop features a 40 mm laminated solid bamboo panel. Caramel-coloured bamboo panels continued to be used in the bedrooms and wardrobe.

Design
Innafor Design by Trine Hoem
Installatie
Sensorutvikling AS
Location
Rjukan, Norway
Applied products